Er du træt af de bedrevidende udlånsbanker, som altid ved meget mere om økonomi, markeder og erhvervslivet end du selv som selvstændig erhvervsdrivende gør? Så gør som os, og bliv medlem af SMVdanmark.dk. På den måde får du adgang til det lukrative SMVerhvervslån, som stilles til rådighed for alle organisationens medlemmer.

Som medlem af SMVdanmark kan du altid regne med,
at SMVdanmark sætter dig og din virksomhed i fokus, når du henvender dig. Hos SMVdanmark.dk kan du også altid regne med, at du og din virksomhed bliver taget alvorligt. Derfor kan vi her på barken.dk med sindsro i stemmen sige, at SMVdanmark.dk til hver en tid er din seriøse samarbejdspartner i erhvervslivet.

Virksomheder arbejder sammen om et fælles mål i SMVdanmark.dk

Som låntager hos SMVdanmark.dk får du ikke alene mulighed for at søge lukrative SMVerhvervslån. Du får også lejlighed til at møde fagkyndige samarbejdspartnere og investorer, som tror på dig og dine ideer. Disse aktier er alt sammen med til at øge dine muligheder for at vækste i et spændende og pulserende marked, som aldrig står stille. 

Som medlem af SMVdanmark.dk får du, ud over muligheden for at ansøge om et SMVerhvervslån, også adgang til en lang række medlemsgoder, som alle kan være med til at sætte fokus på din virksomheds potentialer og samtidig strømline dine produkter, så de passer til markedet og den tid hver en tid gældende efterspørgsel.

Det er vældig gode parametre at inkorporere i sine forretningsplaner, da man hele tiden har en rød tråd at følge. Desuden bidrager de også til at gøre din virksomhed mere attraktiv at yde SMVerhvervslån til, fordi du med dit engagement viser, at din virksomhed er rentabel, at den er båret på snusfornuft og ikke mindst, at din virksomhed har en sund økonomi.

Sæt ekstra gang i din virksomhed med SMVerhvervslån

Med et medlemskab af SMVdanmark.dk gør du alting meget nemmere for dig selv som selvstændig erhvervsdrivende. Du bliver uafhængig af kedelige finansieringsselskaber, som f.eks. banker, der ofte ikke har den fornødne faglige indsigt i lige præcis dit fagområde. Det skaber ofte problemer, ikke mindst når det kommer til virksomhedsfinansiering. Men det er slet ikke tilfældet med et SMVerhvervslån.

Hos smvdanmark.dk undgår du alle disse trivielle udfordringer. Du gør blot det, som du er god til – resten klarer SMVdanmark.dk, og hvis du ønsker det, kan du også ansøge om et fair og fordelagtigt SMVerhvervslån.