I denne kategori vil du kunne finde henvisninger til de bedste autoforhandlere, mekanikere, leasingfirmaer og anden transport. Du vil kunne finde henvisninger til både private, men også erhverv. Mener du, at dit firma bør listes her, så er du velkommen til at kontakte os, og så skal vi tjekke dit firma ud. Vores politik er dog, at vi er uafhængige, det vil sige, at vi ikke lister firmaer og/eller virksomheder, og vi vil derfor ikke kunne påvirkes til at linke til din hjemmeside, medmindre vi finder din hjemmeside/produkt/virksomhed/firma relevant og god.

Grunden til, at vi har f.eks. har valgt at inddrage en kategori, der hedder Transport og Logistik, at der på nuværende tidspunkt findes et utal af firmaer, der tilbyder transport til konkurrencedygtige priser, og vi er derfor klar over, at transportscenariet på nettet for mange kan virke komplekst og svært at navigere i.

Hvilken type firma vælger man? Hvilken type firma har andre i min branche valgt? Har dette firma fået gode anmeldelser? Dette kan være dreamstime_xl_5912334nogle af de spørgsmål, der melder sig, når man som erhvervsdrivende for første gang skal lave et samarbejde med en transportvirksomhed. Det kan være i forbindelse med flytning af kontoret eller forsendelse af større pakker eller produkter. Stoler man ikke på internettet eller har man svært ved at finde de rette mellemled kan det være rart, hvis man kan gå ud fra en liste, hvor man er sikker på, at firmaerne er de bedste indenfor deres branche, og at man ikke bliver taget ved næsen med skjulte gebyrer, skatter m.m.

Vi har sørget for kun at have de bedste firmaer listet, så du kan være sikker på ikke at blive snydt.

Vi vil løbende opdatere siden for relevante hjemmesider.

Har du/I gode råd til nye kategorier, er man meget velkommen til at smide os en mail. Vi er meget åbne for nye tiltag.

Leasingfirmaer

Alt til både

Transport & logistik 

Cykler

Flyt

Virksomhedsflytning med TN-Flyt

Professionelt flyttefirma i Vejle – Din-flyttetransport.dk

Parkering

Parkeringsfirma København – Privatp.dk 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *