Oplevelser er noget af det dyrebareste vi ejer. Det er med gode oplevelser at vi skaber minder som varer ved. Vi har alle sammen haft nogle helt specielle oplevelser som vi vil huske for evigt. Vi vælger derfor at samle links fra de bedste forretninger, som har givet os en fantastisk forhøjelse

Her på siden vil du kunne finde et stort udvalg af gode og spændende hjemmesider, der tilbyder oplevelser, rejser rundt omkring i Danmark og i udlandet.

De hjemmesider, vi har listet nedenfor, henviser blandt andet til eksotiske rejsemål som Italien og Frankrig – det både sommerferie og dreamstime_xl_43061117vinterferie. Er man f.eks. glad for at stå på ski kan det være en god idé at kigge nærmere på Thinggard, som er listet under ‘Typer’. Dette rejseselskab har 14 destinationer fordelt ud i Frankring, Østrig, Italien og Norge, så der burde være noget til enhver type og enhver familie.

Er man mere til ferie i det danske, kan man også finde hjemmesider, der specialiserer sig i oplevelser i Danmark. For mange københavnere kan det være en god ide at have et overblik over, hvad der er i Østjylland af aktiviteter og oplevelser, hvis man planlægger at afholde sommerferie i den østlige del af halvøen Jylland.

Skal man omvendt være turist i København, kan man fordel også kigge på denne liste. Vi har nemlig fundet og samlet de bedste og mest inspirerende spisesteder. På listen finder du f.eks. Koa-cph.dk, som er en bar og grille beliggende i indre København, i det hyggelige Gråbrødre kvarter. At netop denne bar er kommet på listen over gode oplevelser, skyldes, at Koa har fået super gode kundeanmeldelser, og vi tør derfor godt anbefale netop denne restauration til dig.

Listen vil løbende blive opdateret, og I er velkomne til at kontakte os, hvis I har gode råd eller ideer til nye kategorier.

Typer:

Portaler og nyhedskilder

Når der skal være fest

Når der skal rejses og transporteres