Her hos Barken.dk interesserer vi os for i høj grad for det danske erhvervsliv, og vi vil gerne være formidler af gode redskaber, råd og anbefalinger, der kan være med til at forbedre udgangspunktet for et spirende, inspirerende og sundt arbejdsmiljø. I dag skal vores indlæg handle om events og konferencer, da de ofte er omdrejningspunktet for vigtige fag-og branchedage, nye lanceringer samt uddannelse og læring. Her på Barken.dk har vi netop deltaget i et blogger-event, hvor vi i dén grad blev mindet om, hvor vigtigt det kan være med inputs og nye perspektiver.

Hele eventet forløb med spændende oplæg fra både branchefolk, SoMe-eksperter og skribenter, og så var der rigtig god tid til sparring og dialog i løbet af dagen. Derudover kunne vi glæde os over den lækreste menu, som jeg ikke kan huske, jeg har oplevet på en konference tidligere. Her var der både en skøn morgen med croissanter, friskpresset juice og yoghurt ned bær. Frokosten bestod af et væld af danske frokostklassikere med et moderne tvist. Det hele planlagt og koordineret af et professionelt eventbureau fra København, nemlig Event Republic.

Specialister i eventplanlægning – Eventbureau i København

Og det er da heller ingen tilfældighed, at blogger-eventet blev så stor en succes. Der var nemlig lagt en rigtig god plan for dagen, og man følte sig som deltager taget rigtig godt imod hele dagen, og det var tydeligt at mærke at intet var overladt til tilfældighederne.

Det var faktisk til dette evnet, at det gik op for, hvor vigtig en ordentlig planlægning er for en større konference. En konference skal skabe værdi og inspiration, så deltagerne tager noget med sig hjem – og så skal rammerne altså også bare være i orden.

Står du selv og skal holde et event eller en konference, så tag kontakt til et topprofessionelt eventbureau i København. Tjek Event Republic her.