Normalt handler vores blogindlæg i skønhedskategorien sædvanligvis om hårfjerningsmetoder og midler, men ikke i dag.

I dag skal vi høre nærmere om Scalp mikopigmentering, som er den behandling, man med fordel kan benytte, hvis man lider af hårtab. Både mænd og kvinder kan være udsat for hårtab. Det kan være arveligt betinget eller det kan opstå ved pludselig sygdom. Uanset hvad, er hårtab til stor gene for mange. Derfor sætter vi fokus på, hvad man kan gøre ved det. I dag skal vi derfor undersøge, hvad mikropigmentering er, og hvilken effekt det har.

Når sygdom giver hårtab

For et par år siden oplevede en af kollegaerne fænomenet alopecia på egen krop. Alopecia er pletvis hårtab, som bevirker, at man ikke alene bliver mere tyndhåret – man bliver pletvis skaldet på hovedet. Det lægger man naturligvis straks mærke til, for det ser højst besynderligt ud, medmindre man da i forvejen allerede er skaldet. Det var kollegaen nu ikke, så hun blev noget lang i masken, da hun så sig i spejlet.

Heldigvis er hun en snarrådig type, så hun gik straks i gang med at undersøge, hvad der kunne gøres for at ændre på den hårsituation. Hun var tidligere stødt på begrebet mikropigmentering, så hun satte sig for at undersøge, om det var en løsningsmulighed for hende.

AESTHETIC Scalp mikropigmentering løser gåden om hårtab

Hun henvendte sig derfor til AESTHETIC på Frederiksberg, som yder mikropigmentering ved hårtab, og de har stor erfaring med behandling af alopecia-ramte personer. Mikropigmentering er faktisk en tatoveringsmetode, som anvendes på hovedbunden. Det tager ca. 1-2 timer pr. gang. Man skal sædvanligvis forvente 3-5 behandlinger pr. hoved for at opnå det bedste resultat, men så er pengene også godt givet ud.

Efter en konsultation på klinikken blev kollegaen rådet til at få foretaget en pakkeløsning med 3-5 mikropigmenteringsbehandlinger, så hun valgte derfor at starte behandlingen. Allerede efter første besøg med mikropigmentering kunne både hun og vi andre se en forskel på den skaldede plet. Den var blevet noget mere utydelig, og efter tre ganges behandling kunne man ikke se forskel på kollegaens normale hår og så det hår, som var blevet til under mikropigmenteringen. Det siger sig selv, at vores kollega var meget lettet og særdeles tilfreds med udkomme, for hvem har lyst til at gå igennem livet som ufrivillig skaldet?

Mikropigmentering giver dig den varige løsning på hårtab Hos AESTHETIC kan du søge råd og vejledning og få behandlet dit hårtab med Scalp mikropigmentering. Behandlingen er nem og smertefri, og kræver ikke den store planlægning eller ændring i dit liv. Hvis du blot