For entreprenører, som satser stort inden for byggeri af storkøkkener, er adgangen til professionelle underleverandører et must. Især fleksibel og detaljeret pladebearbejdning af aluminiumsplader spiller en vigtig rolle for, hvor smagsfuld et storkøkken bliver i sidste ende.

Hos Mekoprint som er erfarne fagfolk inden for en bred vifte af pladebearbejdning, har de igennem årene oplevet en rivende udvikling inden for pladebearbejdning samt en øget efterspørgsel på især aluminiumsplader. Sidstnævnte er et af de mest brugte materialer, når det kommer til bygning af storkøkkener.

Pladebearbejdning udføres ved hjælp af robotter

Enhver med bare lidt forstand på hygiejne ved, at aluminium er det bedste materiale, men også mest praktiske materiale at bygge storkøkkener af. En af hemmeligheder bag aluminiummets succesfulde anvendelse i storkøkkener er nemlig dets evne til at sky fedt og snavs før, under og efter madlavningsprocessen.

En anden hemmelighed bag aluminiummets succesfulde anvendelse er dets store fleksibilitet og smidighed under forædlingsprocessen i forbindelse med den respektive pladebearbejdning. Uanset hvad man udsætter en aluminiumsplade for under pladebearbejdning, så kan man være sikker på, at det endelige produkt altid ser ud på den ønskede måde. Denne præcision kan i langt i fleste tilfælde tilskrives robotter, som Mekoprint anvender i stor stil til deres pladebearbejdning.

Print dig til flotte aluminiumsplader til brug i storkøkkener

Hos kunde hos Mekoprint har du alle muligheder for at få printet lige præcis den aluminiumplade, som passer til dine formål. Uanset om du vil have skrå kanter, firkantede huller eller andre specialdesignede elementer, så kan Mekoprint klare det hele under pladebearbejdning.

Tag kontakt til Mekoprint og høre nærmere om, hvilke opgaver inden for pladebearbejdning de kan løse for dig.