Og hvor er vi glade for det her på Barken, for vi har virkelig lidt under den aktuelle hedebølge, som ingen ende vil tage. Derfor tog vi kontakt til Gardinbussen forleden for at høre, om de dog ikke godt kunne komme os lidt til undsætning med nogen råd og vejledning til, hvordan vi kunne undgå denne lede lummervarme, som konsekvent og til vores absolut store fortrydelse sniger sig ind alle vegne fra, og sætter sig i enhver revne og sprække på kontoret.

Kontorets ventilationssystemer har mildt sagt ingen effekt haft – eller jo, det har de faktisk: Vi er alle blevet snotforkølede af al den luftcirkulation, der fiser rundt om ørerne på os. Derfor kom Gardinbussen op med et helt andet bud på en løsning, som vi umiddelbart godt kunne se ideen i, da vi kontaktede dem: Solafskærmning og persienner.

Gardinbussen er glimrende problemknusere

Gardinbussen havde faktisk svar på rede hånd, da vi først havde forelagt dem vores lummervarme udfordringer på kontor. Først og fremmest skulle vi have monteret solafskærmning på alle vores vinduer. På den måde ville solen have svært ved at trænge igennem og dermed skabe den ideelle atmosfære, som lummervarme bedst trives i. Dernæst ville ophængning af persienner være en klar fordel for os, da vi så ville få en naturlig cirkulation i rummet, hvis vi blot huskede ikke at lukke persiennerne til.

Gardinbussen ideer var aldeles fremragende, og de passede præcis til vores behov, som netop havde let skygge og ventilation som absolut førsteprioritet. Derfor takkede vi selvfølgelig også ja til deres tilbud om at komme ud for at besigtige forholdene, så de kunne komme med en tilbudspris på netop solafskærmning og persienner samt montering af ditto.

Næste gang vælger vi også Gardinbussen

Selv om det lader til, at lummervarmen så småt er på retur, så er vi her på Barken virkelig tilfredse med Gardinbussen og deres indsats. Vi har fået solafskærmning monteret og persienner hængt op, og allerede dagen efter Gardinbussen havde været der, kunne vi mærke en markant forskel på luften og varmen på kontoret.

Prisen var der absolut heller ikke noget i vejen med, da vi handlede med Gardinbussen. Vi fik hele pakken med rabat og prisgaranti, så meget mere kan man altså ikke ønske sig. Det skulle måske lige være en enkelt øl til at skylle den sidste lummervarme ned med.