Jeg går direkte til sagen – Webshops behøves ikke at koste det hvide ud af øjnene. Ja, det har jeg lige fundet ud af! Jeg var ved at ryge i fælden hos en udbyder, men heldigvis sagde min mavefornemmelse noget andet.

Jeg kan godt indrømme at jeg ikke har 50.000 at betale for en webshop. Det er simpelthen for meget til min budget. Efter at have læst på nettet lød det jo som om det bare var sådan, og længere var den ikke! Men heldigvis, fandt jeg nogen som kunne hjælpe mig til en fornuftig pris.

Jeg ved godt at der er mange ting som spiller ind når man skal have en ny webshop. Nogle tingene er bl.a.

  • Designet på webshoppen – ønsker man nogle enkelt og simpelt, eller skal det være specielle funktioner og et specielt udseende?
  • Antal undersider – jo flere undersider, jo højere bliver prisen
  • Ønsker man integrationer på sin webshop med f.eks. regnskabsprogrammer
  • Betalingsløsninger
  • Fragtløsninger

Alle disse ting har en indflydelse på prisen har jeg fundet frem til. Jeg ved godt, at jo flere af disse ting man ønsker jo højere er prisen. Men jeg synes bare ikke at det kunne være rigtigt, at man ikke kunne finde nogen som tilbød alt dette til en fornuftig pris hvor det ikke kostede +50.000.

Heldigvis fandt jeg nogen! Min nye webshop udbyder har lavet den flotteste webshop løsning til mig! Og gæt en gang – jeg har fået det fedeste design, har de antal undersider jeg skal bruge, har integration med regnskabsprogrammet jeg bruger til dagligt, tager imod alle kort inkl MobilePay og Viabill! Amen altså, det kunne jo ikke blive bedre! Jeg er simpelthen så glad for at jeg fandt Waimea som min nye webshop udbyder! Hvis du står og mangler en webshop som bare kan det hele, så kan de altså klart anbefales! En bonus er, at du får markedsføring på Google, altså SEO, med i pakken! Så bliver det ikke bedre.