Efterspørgslen på pædagog vikar har længe ligget på et jævnt niveau, men i forbindelse med forårets corona-krise er tingene blevet vendt på hovedet. Herhjemme har adskillige vikarbureauer, som leverer pædagog vikar, kronede dage efter genåbningen af samfundet – og godt det samme. For det er jo blevet tydeligt for enhver, at øgningen af pædagog vikar i vuggestuer og børnehaver har højnet børns trivsel i en hidtil uset grad.  

Denne nyhed er hverken gået de danske politikere eller de danske forældres næse forbi, og der har været en livlig debat, både i medierne og ved middagsborde rundt om i det ganske land, for, hvordan skulle disse nye erfaringer håndteres. Til al held må man sige, at resultatet af alle disse diskussioner er særdeles opløftende. I skrivende stund har et flertal af de politiske partier inde på Christiansborg netop vedtaget et lovforslag, som skal gøre det nemmere for danske vikarbureauer at levere pædagog vikar til alle landets skoler og børnehaver.

Pædagog vikar højner dit barns trivsel og indlæringsevner

Vigtigheden og ikke mindst effekten af en øget tilgang af pædagog vikar kan ses ganske tydeligt efter blot få dage. Rundt om i diverse daginstitutioner kommer der lutter positive tilbagemeldinger fra både de fastansatte pædagoger og deres ledere. Specielt oplevelsen af den indsats, som pædagog vikar leverer er noget, som glæder og gavner og som kommer alle involverede parter til gode.

Hverdagen glider nemmere, og der er knap så mange stridigheder som tidligere, hvor ansættelse af pædagog vikar ikke var en mulighed. Både børn og forældre kan mærke en markant forskel fra tidligere. Der er færre snottede næser, og børnene trives bedre, også i hjemmet, efter der er åbnet op for pædagog vikar i daginstitutionerne.

Pareta Vikarer gør dit barn gladere

Selv om der er rift om pædagog vikar hos Pareta Vikarer, så er det stadig muligt at få fingre i disse eftertragtende ressourcer. Så hvis I sidder derude og mangler lidt ekstra hjælp i hverdagen, så kontakt Paretavikar.dk
og forhør jer om jeres muligheder. De sidder klar til at hjælpe jer til en lettere og sjovere arbejdsdag sammen med børnene.