Enhver, som kender lidt til den nu pensionerede fodboldspiller, Daniel Agger, ved, at han altid har været en loyal Hvidovre-dreng. Den lokale biludlejning i Hvidovre kender da også til Daniel Agger – ikke mindst, fordi han tit og ofte investerer millioner i lokale virksomheder. Men bilbranchen ligger nu Daniels hjerte nær, og det har den lokale biludlejning i Hvidovre nydt godt af her på det seneste.

De har nemlig modtaget en donation på to styks Mercedes GLS kvit og frit fra Aggers generøse hånd af. Det er en kæmpe gevinst for den lokale biludlejning i Hvidovre, som nu også kan tilbyde de eftertragtede Mercedes SUV’er til deres kunder i dagtimerne.

Lokal-biludlejning.dk vinder terræn på donationer

Nu er det jo ikke hver dag, at en lokal biludlejning i Hvidovre modtager så generøse gaver, og da slet ikke fra en tidligere professionel fodboldspiller. Derfor har nyheden da også bredt sig vidt og bredt i den lille forstadskommune, hvilket har resulteret i besøg fra den lokale presse. Men det er bestemt et plus for den lokale biludlejning i Hvidovre, for det betyder, at Lokal-biludlejning.dk kan spare på de dyre reklameannoncer, som tærer på deres lille budget.

Ud over donationen fra Daniel Agger, kan den lokale biludlejning i Hvidovre også glæde sig over en yderst lukrativ biludlejningsaftale med kloakfirmaet, Klogagger, som Agger er medejer af. Aftalen er skruet sådan sammen, at kloakfirmaet lejer alle deres primære firmabiler af Lokal-biludlejning.dk. I dette tilfælde er der hovedsageligt tale om den rummelige og stabile Volkswagen Transporter.

Din lokale biludlejning i Hvidovre har masser af hestekræfter

Vil du ud at blære i en af Daniel Aggers brugte biler, så slå til nu, mens de stadig er friske i læderbetrækket og kun har få kilometer i dækkene. Kontakt Lokal-biludlejning.dk i Hvidovre, hvis du vil først i køen. Så kan du allerede begynde at glæde dig til din næste køretur med en vaskeægte Mercedes SUV’er.