Jeg husker det som det var i går.
Min kæreste og jeg var i tanker om at ville prøve noget nyt og spændende af som vi ikke før havde prøvet.
Her taler jeg ikke om en spændende opskrift eller en rejse, men i stedet vores intime og liv sammen.
Vi er faktisk nu forlovede, efter 6 år spurgte han enlig. Vi har fået 1 fantastisk søn som nu er 1 år.

I disse tider har vi godt kunne mærke, at det ellers store intime liv vi begge to værdsatte meget højt før, gerne et par gange om ugen, er nu blevet bekræset grundet vores fantastiske søn som er kommet til verden. Han begrænser os naturligvis ikke direkte når han enlig sover eller tager en lur, vi har bare indset at man nu som forældre er blevet mere begrænset på søvn, overskud og her det helt tætte intime liv sammen.

Vi har derfor nu været hos en af Danmarks bedste sexologer og parterapeuter, som høre til huse på Amager i Storkøbenhavn.
Vi er selv bosat i Birkerød, den lille tur har dog været det hele værd efter vores konsultationer hos Katrine Berling.

Det vi søgte råd, idéer og vejledning om var det generelle om hvordan vi som forældre ikke ”glemmer” og mister selvkontrollen over hinanden i forhold til vores intime liv, som vi med 100% sikkerhed ved har meget at sige i forhold til at have et positivt og kærlighedsrigt parforhold.

Vi har derfor fået en yderst professionel sparring og hjælp hos Katrine Berling som blandt andet, og som nævnt er Sexolog i København – Vi har nu været til 3 konsultationer og har efter vores første aftale 2 besøg tilbage, vi er dog ikke i det mindste i tvivl om at det har været det hele værd, og at vi helt sikkert også kommer til at have mere end 5 besøg i alt. Det har ikke kun hjulpet på vores intime liv, det har også givet os en masse at arbejde med som par, og ikke mindst som forældre.

Søger du derfor en Sexolog i København, eller måske Parterapi i København – Så tag kontakt til Katrine Berling.
I vil ikke fortryde!