Dette er historien om hvordan angst behandling i Århus gav mig livsglæden tilbage.

Jeg husker mig selv som et meget glad barn. Jeg sang altid når jeg løb rundt i det store villahus og legede med mine mange bamser og dukker.

Alt dette ændrede sig da jeg blev teenager. Som alle andre teenagere havde jeg svært ved at navigere rundt i en verden af usagte spilleregler og klikkedannelse. Jeg var ikke længere den samme glade pige, men snare en bekymret teenager med et begyndende vægtproblem. I dag vil jeg ønske at jeg havde fået angst behandling i Århus, i stedet for at bruge mad som trøst og tryghed. Da jeg kom i gymnasiet, var jeg decideret overvægtig. Jeg husker hvordan jeg ofte følte mig ensom. Sjovt nok var det værst i fællesskaber. Følelsen af at være anderledes og udenfor fællesskabet, begyndte at føles normalt for mig. Det er helt skørt at tænke på hvordan mit liv så ud før jeg kom i angst behandling hos Shin Hypnose i Århus.

Efter angst behandling i Århus gik jeg en lysere fremtid i møde

En dag fik jeg nok. Bare nok. Jeg husker hvor træt jeg var. Det var en træthed der ikke kan sammenlignes med noget jeg har prøvet før, og forhåbentlig aldrig kommer til at prøve igen. Det var en aldeles overvældende følelse af STOP! Som når man har overpakket en lille kuffert med alt for meget tøj. Der var ikke mere plads til negative tanker og dårligdom. Jeg orkede simpelthen ikke at have det dårligt længere. Jeg vidste at jeg måtte gøre noget. Jeg søgte derfor vidt og bredt efter angst behandling i Århus, og fandt på denne måde frem til Shin Hypnose. Jeg var selvfølgelig en smule skeptisk overfor hypnose som behandlingsform til at begynde med, men jeg var villig til at prøve ALT for at få det bedre. Angst behandlingen i Århus var en ubetinget succes. Jeg fik gjort op med mine mest hæmmende og negative handlemønstre. Jeg er stolt af mig selv fordi jeg valgte at søge behandling, og nægtede at tage til takke med et liv i præget af angst og depression.