Jeg har en fascination for havet, og de fortællinger som der er omkring havets mysterier. Hele min barndom drømte og legede jeg, at jeg var en havfrue. Da Den Lille Havfrue fra Disney, kom ud i 1989, var jeg fuldstændigt blæst bagover. Jeg så den i biografen 5 gange, og da den kom på videobånd, så blev den set, indtil båndet gik i stykker, og vi måtte købe filmen på ny.

Da jeg blev lidt ældre, kan jeg huske at jeg så en film på Discovery channel, som foregik under vandet, og her var alting sort og mørkt, og det gjorde mig bare så ulykkelig, for sådan var min virkelighed af livet i havet slet ikke.

Nu er jeg voksen, og min tid som havfrue sker kun når jeg er på vores årlige ferie ved vandet. Eller når jeg kigger på min samling af akvamarin krystaller, hvilket faktisk er årsagen til dette indlæg.

Jeg har rigtig mange akvamarin smykker, fritstående sten og bøger omkring sten/krystaller. Jeg tror at grundet min fascination med havet, har akvamarin krystaller fanget min interesse i en tidlig alder. I de ældgamle samfund, mente man at akvamarin var skatte fra havfruer, så det kan godt være at et urinstinkt i mig, er blevet vild med netop denne krystal af samme årsag. Min mor gik også med en fingering med en akvamarin sten i, som jeg fik lov at låne, når jeg legede havfrue.

På et åndeligt og mere spirituelt plan, bruges akvamarin bl.a. til at åbne dit halsområde, så du bliver bedre til at kommunikerer og få sat de rigtig ord det du vil formidle. Derudover er dens største egenskab at komme af med stress, dårlige tankemønstre og tankemylder, som påvirker din dagligdag.

Jeg købte forleden den flotteste akvamarin halskæde til min veninde via Noellcrystals.com.

Hun sælger også andre sten og smykker, i rigtig god kvalitet.